20. 5. 2023

Novinka pod lupou: Race (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Race (Závod)
Žánr drama, romantický
Stanice Disney+ (Jižní Korea)
Premiéra 10. 5. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 57 minut

O čem to je?

Přestože má prakticky prázdný životopis, uspěje Park Yoon-jo v nezávislém výběrovém řízení do top PR firmy. Musí proto zabrat, aby ukázala, že to nebyla chyba. Naštěstí má podporu svých přátel.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nevím, jestli už si můj mozek začíná hodně prosívat zrno od pleva, jestli se mi v poslední době tak zvýšily nároky na zábavnost, ale zdá se mi, že letos ty piloty jsou obecně tak nějak průměrné. I když je sleduju, často vůbec nevím, co k tomu říct, protože ve mně první díl nezanechá vůbec žádnou stopu.

To samé platí i o této novince, kterou bych charakterizovala jako definici pojmu „nemastný, neslaný“. Pilot má skoro hodinu, ale prostě obyčejně plyne, aniž by se tam stalo cokoliv, co by alespoň z části upoutalo mou pozornost. Není na tom asi nic extra špatného, ale ani nic, kvůli čemu bych chtěla sledovat dál.

  • dá se to sledovat
  • pilot neupoutal
  • průměrné postavy
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu