3. 5. 2023

Novinka pod lupou: El amor después del amor (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název El amor después del amor (Hudba lásky)
Žánr životopisný, drama, hudební
Stanice Netflix (Argentina)
Premiéra 26. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 40 minut

O čem to je?

30 let života Fita Páeze, jednoho z největších argentinských hudebníků, který navždy změnil historii hispánského rocku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda hudební kousky. Netflix už pár životopisných minisérií na svém kontě má. Selena byla výborná, ale tam jsem věděla, do čeho jdu. Tohoto interpreta neznám, takže jsem se až tak netěšila. Nicméně pilot utekl jako voda a použitá hudba mě dokázala rozvlnit, takže velké plus.

Hudba je rozhodně to nejlepší, co seriál nabízí. Asi je to tím, že zpěváka neznám, ale nedokázal mě úplně oslovit. Nevím proč, ale když jsem na něj tak koukala, evokoval mi spíš to, že se z něj za pár let stane sériový vrah. Nebo vůdce kultu – přece jen jsem zrovna minulý týden sledovala pokračování Waco, kde Koresh vypadá skoro stejně jak tenhle týpek. I tak ale myslím, že jak se s postavami seznámím, je tady šance, že si k nim vytvořím pouto a sledování si užiju podobně jako u zmíněné Seleny.

  • hudba
  • plynulé vyprávění
  • zatím jsem si k postavám nevytvořila pouto
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu