17. 12. 2023

Novinka pod lupou: Platform 7 (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Platform 7
Žánr thriller, drama, nadpřirozený
Stanice ITV (Velká Británie)
Premiéra 7. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Seriál vypráví příběh Lízy, která se stane svědkem katastrofické události na 7. nástupišti vlakového nádraží a ve svých vzpomínkách nachází souvislost mezi svým vlastním životem a událostí, které byla právě svědkem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Sem s tím. Super pilot, který představil zajímavou mystery zápletku, zajímavé postavy a dokázal si udržet mou pozornost od začátku do konce. Ideální minisérie na jedno odpoledne, protože od podobných seriálů se neodchází, dokud nevíte, co se doopravdy stalo. Přesně tenhle typ seriálů umí Británie naprosto parádně, jsem ráda, že i po těch letech se jednou za čas v plénu objeví kousek, který mě dokáže zaujmout a u kterého se těším i na další díly.

Rozhodně to není nějaký univerzální názor, často vidím u seriálů, které mě nadchnou, že mají jen průměrné nebo lehce nadprůměrné celkové hodnocení, takže to prosím neberte tak, že tohle bude nový velký hit, protože tak to rozhodně nevypadá. Spíš je to jeden z těch méně nápadných kousků, které asi nebudou mít moc diváků. Ale mně osobně ten příběh prostě sednul a ráda se podívám i na zbytek série.

  • poutavý příběh
  • uzavřená minisérie (snad, u Británie člověk nikdy neví)
  • zajímá mě, co bude dál
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu