26. 1. 2023

Novinka pod lupou: En place (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název En place (Člověk na správném místě)
Žánr komedie
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 20. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut

O čem to je?

Šéf centra pro mládež na předměstí Paříže se dostane do finále prezidentských voleb. Je ale Francie připravená na prvního černošského prezidenta?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nápad dobrý. Podle prvního dílu mi to připomíná ten ukrajinský seriál se Zelenským – sice jsem ho neviděla, ale tak nějak si ho představuju. Tohle zpracování se mi ale zdálo poněkud… nepovedené.

Hlavním důvodem je casting. Hlavní hrdina je totiž tak nesympatický, že se na něj ani nedá dívat. Snaží se být za dobráka, kterému jde o lidi, ale působí na mě hrozně negativně. Moc tomu nepomáhá ani samotný děj, který sice na papíře zní za mě povedeně, ale ve výsledku mě nezaujal. Tak nějak jsem tušila, že se tady nového francouzského komediálního klenotu nedočkám, ale trošku mě mrzí, že když se budu chtít zasmát, tak si zase musím po sté pustit Drž hubu nebo RRRRRrrrrr. Což mi tedy připomíná, že oba dva filmy už jsem hodně dlouho neviděla. Jen kdyby byl na opáčka (a filmy) čas.

  • zajímavý nápad
  • nesympatický hrdina
  • bez vtipu
  • nudné zpracování
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
richardK

richardK

Asi po 15 minutách jsem to vzdal. Čekal jsem francouzskou verzi Ali G a dostal trapno verzi kdoví čeho.
před 67 týdny
Další články k tématu