25. 10. 2023

Novinka pod lupou: Neon (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Neon
Žánr komedie, hudební
Stanice Netflix
Premiéra 19. 10. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut

Kdo?

O čem to je?

Tři kamarádi se stěhují z malého města na Floridě s nadějí, že se prosadí ve světě reggaetonu v Miami.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zívala jsem celou tu půl hodinu, co mi tady pilot jel. Seriál se snažil být vtipný, ale vůbec se mu to nedařilo. Postavy totiž nepůsobí zábavně, ale spíše nedospěle, místy až trapně.

Nechci tím ale říct, že se novinka řadí do nekonečné skupinky odpadových komedií. Věřte mi, už jsem viděla mnohem, mnohem, mnohem horší kousky, u kterých mě sledování vyloženě bolelo. Tady se na to dívat dalo, jen to byla průměrná nuda, minimálně pro mě.

Asi je to i tím, že jsem ta věčně nedospělá fanynka popíku, takže reggaeton mě nechává naprosto chladnou. Ono ale ani té hudby tady tolik nebylo, vlastně skoro nic. Nejde ani tak o hudební seriál, spíše seriál, který se odehrává v hudebním průmyslu. To ale dám raději přednost 4Ever z minulého týdne, kde byl příběh skoro až dětinský, ale zase mě bavily písničky.

  • zasazení do hudebního průmyslu
  • málo hudby (a ještě mimo můj žánr)
  • nevýrazné postavy
  • komedii jsem tady nenašla
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu