21. 1. 2023

Novinka pod lupou: Maiko-san Chino makanai-san (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Maiko-san Chino makanai-san (Makanai: Jak se vaří pro Maiko)
Žánr drama, komedie, kulinářský
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 12. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 38 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Mori Nana, Deguchi Natsuki

O čem to je?

Dvě nerozlučné kamarádky se vydají do Kjóta, aby se vyučily na gejši. Každou z nich ale zláká úplně jiná vášeň, i když bydlí pod jednou střechou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak přemýšlím, jestli se to okolo jídla teprve začne točit, nebo to je nepravdivý popisek. Asi začne, ten konec epizody navnadil, ale ani tak dál koukat nebudu.

Japonsko mi svou kulturou nikdy neučarovalo. Gejša je pojem, který je mi úplně cizí a nezajímavý. Jasně, přiznávám, že nakouknout do tohoto prostředí bylo pro mě hodně nečekané a zvláštní – v pozitivním slova smyslu. Ale po pár minutách jsem se začala nudit.

Jídlo, to je něco jiného, to má v mém srdci vždy speciální místo. V pilotu ho ale až tolik nebylo. Jasně, může se to v dalších dílech změnit, ale po prvním díle nejsem nalákaná na další sledování. Hlavní hrdinky jsou spíše nezajímavé, místy až nudné, takže mě u této novinky nic nedrží.

  • pohled do zákulisí půvabného světa gejši
  • jídlo
  • málo jídla
  • nezajímavé hrdinky
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu