5. 5. 2023

Novinka pod lupou: Pollos sin cabeza (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pollos sin cabeza
Žánr komedie
Stanice HBO Max (Španělsko)
Premiéra 28. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut

O čem to je?

Život fotbalového agenta Alberta Martína Ruize, známého jako „Beto“, který opouští pohodlný život ve velké fotbalové agentuře, aby se vydal na vlastní pěst a založil vlastní podnik. Pohybuje se mezi každodenním delirickým bojem s fotbalisty a stresujícím rodinným životem a jeho jedinou útěchou je přítelkyně Sonia. Avšak právě ve chvíli, kdy se vše začne dařit, dojde ke katastrofě, jeho největší klient odejde a přítelkyně ho opustí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Bude tohle další nečekaný úspěch jako Ted Lasso? Spíš asi ne. Ale sportovních seriálů je tak málo, že byste alespoň první díl měli zkusit. Třeba vám komedie kápne do noty. U mě to ten případ není. Hlavní hrdina je nesympatický, ostatní postavy upadnou v zapomnění.

Ale konec přinesl docela zajímavý dějový vývoj, který by mohl trajektorii zábavnosti úplně obrátit. Já ale dál pokračovat nebudu, seriál mě nezaujal. Tedy pokud se najednou nestane opět něčím, co tady doporučuje každý druhý jako u Teda.

  • zajímavý závěr epizody
  • nevýrazné postavy
  • styl humoru mi nesedí
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu