12. 4. 2023

Novinka pod lupou: The Crossover (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Crossover (Crossover)
Žánr drama, sportovní
Stanice Disney+
Premiéra 5. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 36 minut

O čem to je?

Dospívající bratři Josh a JB Bell jsou všeobecně považováni za basketbalový fenomén. Josh prostřednictvím své lyrické poezie vypráví příběh jejich dospívání na hřišti i mimo něj, zatímco se jejich otec, bývalý profesionální basketbalista, přizpůsobuje životu po ukončení basketbalové kariéry a matka si konečně může začít plnit své vlastní sny.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Sportovních dramat se moc netočí, takže mám vždy vysoká očekávání. Tentokrát to pro mě vychází lehce nadprůměrně, ale ani tak nebudu koukat dál. Asi je to i tím, že mě hlavní hrdinové neoslovili až tak moc, stejně jako i fakt, že k basketu žádný vztah nemám.

Jedná se o klasické životopisné drama. Začínáme v přítomnosti, kdy je hrdina velekou sportovní hvězdou, a pak se vracíme do jeho dětství, abychom zjistili, čím vším si musel projít a jaké překážky musel překonat, aby ze sebe něco vybudoval a dostal se tam, kde nakonec skončí. Osvědčený koncept, který je pro životopisné kousky ideální a vždy funguje.

Kámen úrazu je tedy pro mě v hrdinovi a obecně v postavách, které mě prostě neoslovily. Jasně, sledovat to šlo v pohodě, ale postavy ve mně nedokázaly vyvolat ty správné emoce, abych se těšila na další díl.

  • příjemná sportovní životopisná podívaná
  • sport je hodně zastoupený
  • postavy nezaujmou
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Hrus

Hrus

Ačkoliv já basketbal sleduji, tohle mě vůbec neoslovilo. Všechno mi připadá moc násilně "cool" a...
před 56 týdny
Další články k tématu