20. 7. 2023

Novinka pod lupou: Liar Liar (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Liar Liar
Žánr anime, psychologický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 8. 7. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Na Academy Island se vše řeší prostřednictvím „Her“ s určitým počtem hvězdiček, přičemž nejsilnějšímu studentovi je uděleno hodnocení Sedm hvězd. Hiroto, přestupující student, nečekaně porazí nejsilnější momentální hvězdu a stane se pseudonejsilnější ve škole. Začíná myšlenková hra lží a blafů o to, kdo bude lepší.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Od tohoto pilotu a celkově anime jsem nevěděla co přesně očekávat. Měla jsem i pocit, že půjde o kravinu, která se bude stěží sledovat. Ale pilot mě vyvedl z omylu. Byla to legrace, ale i zajímavé, jaké intriky tam panují a kdo se vše nechá zatáhnout. A to stačil pouhý omyl, souhrn náhod, nebo za tím vším má někdo prsty, který tahá za nitky? Toto vyvstane na mysli v závěru pilotu. A touha po odpovědi je tak silná, že pokračovat v tomto anime má cenu. Tak se uvidí, zda se ona odpověď najde během či závěrem anime, nebo bude nezodpovězena.

  • komické prvky
  • hra/souboj
  • závěr
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Vyzerá zaujímavo a preto si to uložím. :)
před 42 týdny
Další články k tématu