11. 10. 2023

Novinka pod lupou: C*A*U*G*H*T (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název CAUGH*T
Žánr komedie
Stanice Stan (Austrálie)
Premiéra 28. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 31 minut

O čem to je?

Čtyři australští vojáci vyslaní na misi do země zmítané válkou jsou zajati bojovníky za svobodu. Ti je omylem považují za Američany, a natočí s nimi video, které se stane virálním a z vojáků udělá nečekaně celebrity.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jak se jmenovaly takové ty filmové parodie na akční filmy, které se točily v osmdesátkách nebo devadesátkách? Nějaká Šílená střela nebo tak něco? Pamatuju si, že jsem to občas jako malá zahlédla v televizi a tohle mi úplně vrátilo vzpomínky na tu dobu.

Tehdy jsem se možná i zasmála, nebo jsem snad nedokázala pochopit koncept parodie. Tady tohle už se mi ale do mého stylu humoru příliš netrefilo. Postavy byly na facku, vtipy mě míjely a ten australský přízvuk v kombinaci s debilitou postav mi začal v průběhu sledování těžce lézt na nervy. Jeden díl byl za mě víc než dost.

  • krátká stopáž
  • otravné postavy
  • australský přízvuk
  • trapný humor
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
andromache

andromache

ragelly: Za to pro mě jsou Žhavé výstřely, Připoutejte se prosím a možná i Bláznivá střela (i když...
před 30 týdny
IrmaVep

IrmaVep

HIGH FIVE!!!
před 30 týdny
andromache

andromache

HIGH FIVE BACK! :-) Aspoň někdo :-).
před 30 týdny
Další články k tématu