11. 8. 2023

Novinka pod lupou: The Lost Flowers of Alice Hart (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Lost Flowers of Alice Hart
Žánr drama
Stanice Prime Video
Premiéra 4. 8. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 61 minut

Kdo?

O čem to je?

Alice Hart je mladá dívka, jejíž násilnické dětství vrhne temný stín na její dospělý život. Po rodinné tragédii, během které ztratí svého násilného otce i milovanou matku, se devítiletá Alice stěhuje ke své babičce June na farmu. Zde se dozvídá odpovědi o tajemstvích, která se pojí s ní a její rodinnou historií.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Prime Video má takovou superschopnost vydávat seriály, o kterých nikdo nikdy dřív neslyšel. Před pár týdny to byla Dolors, teď tu máme Alice. Přitom obsazení se Sigourney Weaver v hlavní roli vypadá více než solidně.

Je to ten typ seriálu, kde je příběh spíše upozaděný, důraz se klade na vykreslení atmosféry a emocí. Tomu odpovídá i tempo vyprávění, které je v podstatě neexistující. Pilot má hodinu a stane se tam jeden požár, po kterém se hrdinka přestěhuje k babičce. To je všechno.

Na druhou stranu mě láká se dozvědět, co bude dál, protože pilot ani nenaznačuje žádnou velkou problematiku. Maximální šok by mohl přijít, kdyby malá Alice byla natolik poznamenaná násilnickým otcem, že jí ruplo v hlavě, požár založila úmyslně a stala se z ní psychopatka, která by nenápadnou formou mučila celý život i babičku. To by byl zajímavý a nečekaný vývoj událostí. Ale kdo ví, po prvním díle opravdu nejde odhadnout, jak se to bude vyvíjet dál.

  • herecké obsazení
  • nevíte, co bude dál
  • velmi pomalý a zdlouhavý styl vyprávění
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
andromache

andromache

Buď jsou tvůrci nenápadití, nebo se Alycia na tyhle role vyloženě hlásí :D :D. Asi aby se jí nepletlo,...
před 39 týdny
IrmaVep

IrmaVep

Hah, tak to je taky dobrý :D FTWD jméno sice vím (pač to sleduju), ale na tu Stovku se nějak nemůžu...
před 39 týdny
andromache

andromache

Aha, tak to jsem myslela, že Stovku jsi už viděla ;). Tak to nebudu radši nic dalšího říkat ;). Co kdyby...
před 39 týdny
Další články k tématu