27. 4. 2023

Novinka pod lupou: Otonari ni Ginga (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Otonari ni Ginga (A Galaxy Next Door)
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 9. 4. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Manga umělec Ichiro se snaží uživit sebe a své sourozence Machi a Fumio z nájmu z malého činžovního domu, který zdědil po smrti jejich otce a jejich matky, která utekla s jiným mužem. Když jeho asistenti v práci odejdou, najde si novou asistentku. Ta však skrývá velké tajemství, které vyjde najevo, když si Ichiro myslí, že je zraněná a pokusí se ji zachránit tím, že jí chce vytáhnout ze zad redakční pero…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime je zajímavý. Zde si najdou své hlavně romantické duše. Ono to vypadá na takovou pohádku, která se líbí snad všem. Zvláštní dívka se stane asistentkou manganisty, který se stará o své dva mladší sourozence poté, co jim zemřou rodiče.

Postavy jsou sympatické, kde pomalu zjišťujeme, že princezna má svá tajemství. Scéna, kdy manganista se pral sám se sebou, zda si o pomoct říct či ne, byla docela komická. I to, jak se dotkl rohu na zádech princezny. Což díky tomu zjistil, kdo je ona asistentka ve skutečnosti zač. Děj pilotu je zajímavý a nenáročný. Přesto ne všechny naláká na pokračování.

  • hlavní hrdina a jeho dva mladší sourozenci
  • scéna, kdy hlavní hrdina nevěděl, zda svou asistentku požádat o pomoc či ne
  • komedie
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Vyzerá to pomerne zaujímavo. Romantika v anime mi vôbec nevadí, takže si určite anime odkladám do...
před 54 týdny
Další články k tématu