7. 4. 2023

Novinka pod lupou: Unseen (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Unseen (Přehlížená)
Žánr drama, thriller
Stanice Netflix (Jižní Afrika)
Premiéra 29. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 48 minut

O čem to je?

Nenápadná uklízečka zoufale hledá svého manžela. Řádění obávaného gangu jí ale připomene vlastní rodinné tragédie, a ona se proto rozhodne vzít věci do svých rukou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Za mě asi zatím nejlepší jihoafrický seriál od Netflixu. Tím neříkám, že je to nějaká velká hitparáda, ale dalo se na to dívat. Samozřejmě u toho nesmíte přemýšlet, protože jak začnete, nebude vám příběh dávat absolutně žádný smysl. Hlavní hrdinka se rozhodne hledat manžela a jen tak mimochodem stihne za den zabít dva lidi. Ups.

Hlavní představitelka odvádí solidní výkon. Scénář jí tedy moc nepomáhá, scenáristé ji mají ve většině času koukat před sebe s vyděšeným výrazem a otevřenou pusou. Ale pořád je to o padesát čtyři tříd lepší než sledovat výkony těch gangsterů. Ale ačkoliv je herecký výkon ucházející, opravdu nechápu její vnitřní pohnutky, které jí nutí chovat se tak nelogicky. To je asi úděl nízkorozpočtových kousků, nemůžou si dovolit někoho, kdo dokáže vymyslet příběh, který by dával smysl.

  • asi zatím nejlepší jihoafrický kousek
  • solidní výkon hlavní představitelky
  • nelogický scénář
  • špatné herecké výkony ostatních herců
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

A co na to "AI" Sage? Seriál Unseen, vytvořený Netflixem, je temnou kriminální thrillerovou...
před 57 týdny
Další články k tématu