3. 11. 2023

Novinka pod lupou: Castaway Diva (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Castaway Diva
Žánr drama, hudební
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 28. 10. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut

O čem to je?

Ctižádostivá zpěvačka, která na 15 let uvízne na opuštěném ostrově a vydává se na cestu aby se stala divou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Těm korejským seriálům se musí nechat, že příběh zavedou někam, kde byste ho vůbec nečekali. Celou dobu to vypadalo na drsné drama se špetkou nadějných vyhlídek. V posledních deseti minutách se z toho stala pomalu komedie o mladé trosečnici, která nějakým způsobem našla na opuštěném ostrově asi deset deštníků, které používá ke sběru dešťové vody.

Upřímně, po prvním díle absolutně netuším, jak se příběh bude dál vyvíjet. Myslela jsem si, že odjede do města, bude z ní hvězda a po letech se setká s klukem, který jí pomohl. Ale seriál se mi vysmál do obličeje, nic z toho se zatím nestalo. Takže logicky musím sledovat dál, abych věděla, jak to bude pokračovat. Ta nepředvídatelnost je super, nemyslím jen tady, ale i u dalších korejských kousků. A tady jsem dokonce zatím dokázala poznat, kdo je kdo, a neztrácela jsem se v postavách, takže doufám, že to bude pokračovat i v dílech, kde budou všichni už dospělí.

  • hudba
  • nepředvídatelnost
  • sympatické postavy
  • skok v čase
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu