12. 10. 2023

Novinka pod lupou: Boiling Point (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Boiling Point
Žánr minisérie, drama, kulinářský
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 1. 10. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 56 minut

Kdo?

Tvůrci Stephen Graham, Philip Barantini, James Cummings
Hrají Vinette Robinson, Stephen Graham, Hannah Walters

O čem to je?

Spin-off stejnojmenného filmu sleduje šéfkuchařku Carly a její tým v nové restauraci Point North.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Původní film jsem neviděla, ale seriál mě dokázal vtáhnout do hektického tempa rušné kuchyně v prestižní restauraci. Úplně jsem se vrátila pár let zpátky, když jsem byla zažraná do Hell's Kitchen, protože to tempo bylo podobně vražedné.

Tím, kolik se toho dělo před kamerou, jsme se vlastně ani pořádně nestihli seznámit s hlavními postavami. Jasně, víme kdo je šéfkuchařka a že má nějaké rodinné trable, ale to je asi tak vše. Ne že by to vadilo, protože tempo je tak vysoké, že nemáte čas přemýšlet nad ničím jiným než tím, co se před vámi odehrává. Mám moc ráda rušné seriály, ale dokonce i já jsem si tady říkala, jestli už to není trošku moc. Pořád ale beru tohle oproti pomalému uspávacímu tempu všemi deseti!

Kdybych neměla děravou hlavu a ještě si pamatovala pilot Medvěda, mohla bych seriály trošku porovnat. Bohužel si ale už nevzpomínám, takže to za mě musí udělat někdo jiný v komentáři, kdo vyzkoušel oba seriály.

  • rušné tempo kuchyně
  • krásné jídlo
  • ne že by mi to až tak vadilo, ale vlastně se tam kromě vaření nic moc nestane
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu