29. 6. 2023

Novinka pod lupou: I'm a Virgo (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název I'm a Virgo (Jsem panna)
Žánr komedie
Stanice Prime Video
Premiéra 23. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 40 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Jharrel Jerome

O čem to je?

Černá komedie o čtyřmetrovém černochovi, který žije v Oaklandu v Kalifornii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jste Afroameričan ve věku mezi 15–18 lety a máte rádi prostoduchou zábavu? Ne? Pak se tomuto seriálu vyhněte. V opačném případě si ho asi užijete. Seriál má nakročeno mezi komedií, dramatem a comicsem. Bohužel už scéna z nemocnice, kde matka drží v ruce mimimo, velké jako slůně, moc nadšení nevyvolá a trvá to až do konce. Z mimina se vyklube 4m kluk Cootie a rodiče se ho snaží chránit před okolním světem. Jejich zájem je ale trochu jiný, než byste čekali. Cootie si však cestu do světa najde sám a začne se bavit. Snaha tvůrců působit cool a přitom zábavně ale moc nevychází, ale aspoň vizuál je povedený a triky také. Přiznám se, že jsem čekal od Amazonu lepší podívanou, ale je možné, že dětský divák si seriál užije.

  • Forma a triky
  • Cílová skupina jsou Afroameričané
  • Příliš povrchní
30 %
Mé hodnocení
richardK

Co tohle zase bylo. Koncept zajímavý, ale zpracování pod bodem mrazu. Tohle se vážně nepovedlo. Hlavní hrdina je mimoň. Jasně, dá se to chápat, když ho rodiče dvacet let drželi doma pod zámkem. Nezná spoustu věcí a co zná, to si možná nesprávně interpretuje, protože jen přebírá to, co mu řekli. I když se chová divně, tak, ač je to k nevíře, je z celého osazenstva skoro ten nejrozumnější.

Protože to, co předvádí ostatní postavy, to vám hlava nepobere. Lidi se dozví, že existuje šestimetrový kluk, a místo toho, aby toho byly plné zprávy a internety, tak si s ním projíždí ulice města a ostatní kolemjdoucí mu s úsměvem mávají? A na diskotéce ho někdo chce z nějakého důvodu zmlátit? Ty efekty, jak na něj týpek skočil, byly k breku.

Seriál vypadá jako pohádka pro desetileté diváky, ale pak z ničeho nic postavy vypustí z pusy sprosté nadávky. Zdá se mi, že tvůrci netuší, na jakou cílovku míří, takže seriál není vlastně vůbec pro nikoho.

  • zajímavý nápad
  • postavy, hlavně ty vedlejší
  • pro jaký typ diváka má tohle být?
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Seriál ma zaujal prostredníctvom plagátu, ktorý vyzerá dosť pútavo. Podľa anotácie a recenzií som však svoj...
před 42 týdny
Fruiko

Fruiko

Jo plakáty jsou na tomhle seriálu to nejlepší. Bohužel.
před 42 týdny
Další články k tématu