15. 1. 2023

Novinka pod lupou: Revenger (AT-X)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Revenger
Žánr anime, akční, mystery
Stanice AT-X
Premiéra 5. 1. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 23 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Když profesionální vrah Usui Yuen vyšetřuje sérii atentátů spáchaných na velký samurajský klan Satsuma, setkává se s Kurimou Raizem, účastníkem a přeživším jednoho z útoků. Společně zjistí, že pravý důvod těchto vražd je větší než jen kvůli ukradeným zdrojům. Čím více se blíží pravdě, tím více riskují své životy. Přežijí, aby se pomstili?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další pilot anime, který si mě získal od začátku až do konce. Děj se odehrává v éře samurajů, takže od úvodu je jasné, že zde poteče dost krve. Hlavní hrdina pro svého pána zabije člověka, kterého zná až moc dobře. Je skoro rodina. Jenže posléze na to zjistí, že byl obelhán a zabil nevinného.

Z pilotu mám dobrý pocit. Utekl mi dost rychle, i když zůstaly jisté otázky, na které ještě nejsou odpovědi. I jistý vztah k postavám si lze po pilotu udělat. Hlavnímu hrdinovi se podařilo zmařit úkol, který mají jeho zachránci, ale aspoň vykoná jistou pomstu. Ale závěr překvapil nejen hlavního hrdinu, ale musím přiznat, že i mě. Toto jsem tak úplně nečekala. Za mě v pilotu se vyznamenala i hudba, která se objevila v určitých částech, dokonale hodila a nabudila onu atmosféru.

  • úvod
  • hudba
  • děj rychle utíká
  • závěr
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Opäť veľmi pekná recenzia na anime, ktorá ma navnadila na to, aby som si ho uložila do watchlistu na...
před 69 týdny
Janey T

Janey T

Děkuji moc, musím říci, že toto anime je zatím jedno z nejlepších, což bylo znát i na druhém...
před 69 týdny
Další články k tématu