8. 5. 2023

Novinka pod lupou: Terzi (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Terzi (Šikovný krejčí)
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Netflix (Turecko)
Premiéra 2. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 47 minut

O čem to je?

Slavný krejčí začne pracovat na svatebních šatech pro snoubenku svého nejlepšího přítele. Ale všichni tři mají temná tajemství, která převrátí jejich životy naruby.

Trailer

A jaký je náš ortel?

S tureckými seriály zatím moc zkušeností nemám, takže jsem si nechala mysl otevřenou a neměla žádná očekávání. Musím říct, že mě pilot v některých částech hodně překvapil a myslím, že se seriál může ještě pořádně rozjet. Ta nevěsta byl masakr, neskutečné, co se může za zavřenými dveřmi dít. Je mi jasné, že z toho bude milostný trojúhelník, ale aspoň má holka šanci na lepší život.

K mému překvapení měl pilot spád, pořád se něco dělo. Z počátku nevýrazné vedlejší postavy se začaly dobře vybarvovat. Hlavní hrdina je sympaťák. Bylo mi moc líto jeho taťky, který potřebuje péči, ale rodina s ním nemá trpělivost. Jen jsem celou dobu přemýšlela nad tím, jak si postižený člověk s mentálním věkem tříletého dítěte může pořídit manželku a dítě.

Každopádně ve výsledku spokojenost, jsem zvědavá, jakým směrem se příběh bude ubírat dál. Nemyslím, že půjde o nějaký světoborný seriál, ale jako zábava funguje dobře.

  • sympatický hrdina
  • dějová linka s nevěstou
  • slizoun kamarád/klient
  • nepůjde o srdcovku
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu