8. 1. 2023

Novinka pod lupou: Romantic Getaway (Sky)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Romantic Getaway
Žánr komedie
Stanice Sky Comedy (Velká Británie)
Premiéra 30. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Katherine Ryan, Romesh Ranganathan (The Reluctant Landlord)

O čem to je?

Allison a Deacon zoufale touží po dítěti, ale došly jim peníze na další pokusy o umělé oplodnění. Proto se rozhodnou „půjčit“ si potřebných 50 tisíc liber od svého nechutně bohatého šéfa Alfieho, který nelegálně vyvádí peníze z firmy. A funguje to! Až na to, že Deacon z rozmaru tajně přidá k převodu další nulu a ve skutečnosti ukradne půl milionu liber. Allison navíc začíná tajně pochybovat o tom, zda dítě vůbec chce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle mělo do jakékoliv romantiky i do komedie pěkně daleko. Nevím, jestli to byl nějaký britský humor, který mi utekl, ale vůbec jsem se nebavila. Naštěstí to má hezkou délku, těch 22 minut mi uteklo rychle, ale stejně to bylo hrozně ploché a nezajímavé.

Herečka v hlavní roli mi přišla úplně mimo, vůbec roli neuměla prodat. Mužská hlavní role byla obsazená určitě lépe, společně však postrádali jakoukoliv dávku chemie nebo aspoň toho, že bych jim fakt věřila, že jsou pár, který chce mít spolu dítě. Ten příběh o nepovedeném těhotenství a umělém oplodnění byl sám o sobě dost depresivní a i přes tu krádež mi to nepřijde jako vtipné téma na komedii.

  • délka
  • absence vtipu
  • nevhodné téma na komedii
  • dvojici v hlavní roli jsem to vůbec nevěřila
20 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Měla jsem tam najít nějaký vtip? Protože jsem se hodně snažila, ale nepodařilo se mi to. Místo toho jsem tu viděla jen dvojici nesympatických postav, které mě nudily svými konverzacemi, činy i výrazy ve tváři. Těch 25 minut mi přišlo delších než dvojnásobně dlouhý Will Trent, kterého jsem viděla před tímto pilotem a který mě bavil tisíckrát víc. Další díly vynechám.

  • krátká stopáž
  • nesympatické postavy
  • bez vtipu
  • nenaláká na další sledování
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Sonya

Sonya

Vzhľadom na to, že obaja hodnotiaci ste sa zhodli na tom, že herci vo svojich rolách vôbec nepresvedčili a...
před 70 týdny
_-0-_

_-0-_

Nešlo tam hlavně o "výchovný moment" zobrazení různobarevného páru?
před 70 týdny
lenochod6

lenochod6

Tak to mě mrzí, moji oblíbení komici, ale jako věřím, že pokud oba dva jste si to neužili ani trochu, tak to...
před 70 týdny
Další články k tématu