11. 6. 2023

Novinka pod lupou: Aktris (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Aktris (Herečka)
Žánr drama, thriller, krimi
Stanice Disney+ (Turecko)
Premiéra 31. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 44 minut

O čem to je?

Ze slavné herečky se v noci stává nelítostná ochránkyně, která trestá ty, kteří ubližují ženám a dětem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

S tureckými seriály zatím mnoho zkušeností nemám, ale tohle mě zaujalo. Je to upřímně herecký koncert hlavní představitelky, která v prvním díle nabízí nespočet různých povah a typů osobností. Je divná, ale v tom nejzábavnějším slova smyslu. Ne každému sedne, to je jasné. Ale moc se mi líbí, že to není typická kladná hrdinka, ale skrývá v sobě i temnou stránku, se kterou je naprosto smířená a vyrovnaná. To se v dnešním světě, kde se všichni pořád hledají, jen tak nevidí.

Co tomu ale dodává nejlepší šťávu, jsou záhadné zprávy, které hrdince chodí. Zatím vůbec netuším, o koho může jít a jakým směrem se příběh bude dál vyvíjet. Rozhodně jsem ale zaháknutá a těším se, až se všechny odpovědi dozvím.

  • zábavný příběh, který si udržel mou pozornost
  • svérázná hrdinka, která se nebojí překročit hranici
  • syrové psycho
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dvojí život hlavní hrdinky opravdu nebyl pojatý tak, jak jsem si myslela, že bude. Herečku znám z Love 101, kde mi byla stoprocentně sympatičtější. Tuhle roli si sice podle mě hrozně užila, ale já si z prvního dílu odnáším docela opačný pocit.

Vůbec mě nebavil vibe celého seriálu a ty animované flashbacky. Co mě naopak bavilo, byl nový majitel kavárny a potenciální milostná linka, kterou tam tuším. On bude tipuju do všeho taky nějak zamotaný, což by mohlo být zajímavé. Dějově byl kupodivu nejlepší konec s mnou ne úplně očekávaným twistem. Škoda, že nejsem moc nalákaná na pokračování ve sledování, ačkoliv mi turecké seriály všeobecně nevadí. Ještě uvidím, jestli se kdy podívám dál.

  • konec nebyl špatný
  • nový majitel kavárny a zápletky, které by mohl přinést
  • celkové pojetí a vibe
  • hlavní postava
50 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu