20. 4. 2023

Novinka pod lupou: Tá Tudo Certo (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tá Tudo Certo (Všechno bude dobrý!)
Žánr komedie, romantický
Stanice Disney+ (Brazílie)
Premiéra 12. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut

Kdo?

O čem to je?

Toto je příběh Pedra, mladého studenta práv, který má sen stát se hudební hvězdou. Pedro náhodou potká Anu. S ní po boku se zdá být cesta k úspěchu dosažitelná, ale Pedro brzy čelí volbě mezi uskutečněním svého snu o úspěchu, nebo životem plným hudby a dobrých chvil s Anou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zdá se mi, že Disney+ má jen tři typy seriálů. První jsou marvelovky, druhá kategorie Star Wars, a pak ten zbytek, který je z 95 % tvořený nízkorozpočtovými tuctovými kousky lokálních produkcí, které tady jsou jen proto, aby knihovna působila nafouknutě. I tento seriál se řadí do zmíněné poslední skupiny. Je z Brazílie, má mladé postavy, stokrát okoukaný příběh, ale pohodová atmosféra, která k nenáročnému koukání nebo podkresovce stačí.

I tak už ale začínám být zmlsaná těmi zajímavými thrillery se spoustou zvratů a tajemství, takže podobné seriály, které nenabízí žádné vzrušení, mě pomalu přestávají zajímat. A to je co říct, když uvážíte, že tenhle je zase jednou hudební.

  • pohodová atmosféra
  • ideální jako podkresovka
  • stokrát omílané dokola
  • nic překvapivého nebo nečekaného
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu