29. 4. 2023

Novinka pod lupou: Kimi wa Hokago Insomnia (TV Tokyo)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kimi wa Hokago Insomnia (Insomniacs After School)
Žánr anime, drama, romantický
Stanice TV Tokyo
Premiéra 11. 4. 2023
Vysílání úterý
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

V malém městě Nanao, trpí Ganta Nakami insomnií (poruchou spánku). Rozhodne se, že se vyspí ve své škole, která má na půdě opuštěnou astronomickou observatoř. Zde ho vyruší dívka Isaki Magari, kterou trápí ten stejný problém. Společně se nacházejí své bezpečně útočiště, stávají se přáteli a poté se rozhodnou, že společně obnoví astronomický klub.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime je zajímavý. Jak si dva středoškoláci pomůžou, když oba trpí nespavostí, které se říká insomnia. O této nemoci poslední dobou slýchám často, tak jsem zvědavá jaké toto anime bude. A pilot nezklamal. Sice jde o seznámení dvou hlavních hrdinů a jejich problémem, že v noci nemohou spát, ale přes den jsou unavení, podráždění a výbušní.

Děj vypadá zajímavě. A třeba se těm dvěma povede i zprovoznit znovu klub astronomie na škole, který byl uzavřen. A taky se může najít více lidí, kteří mají stejné či podobné problémy jako ti dva. Bude určitě i zajímavé sledovat, kam povede a jak se bude vyvíjet vztah hlavních hrdinů. Tady si najdou své romantické duše, či ti, co hledají něco klidnějšího.

  • hlavní postavy
  • insomnia (nespavost)
  • scény, kdy fotili noční oblohu (ony úkazy)
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Anime vyzerá celkom príjemne. A recenzia mi tiež napomohla k rozhodnutiu uložiť si ho do zoznamu. :)
před 54 týdny
Další články k tématu