4. 12. 2023

Novinka pod lupou: My Demon (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název My Demon
Žánr drama, fantasy, romantický
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 24. 11. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 68 minut

O čem to je?

Do Do-hee, bohatá žena, která moc nevěří na lásku, se provdá za démona Koo-won, který naopak nemá o lidech moc dobré mínění. Přesto uzavřou smluvní sňatek, Koo-won totiž omylem přenesl své schopnosti na Do-hee, čímž se na ní stal závislým.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další přírůstek do mé rozrůstající se korejské sbírky. Seriál se mi líbil, dokonce jednou měl v hlavních rolích i lidi, kteří mi přišli sympatičtí a na které se dobře koukalo.

Nechybí spousta typicky korejských prvků – zpomalené záběry, nekonečné pohledy do očí, nadpřirozeno, mix žánrů, zvrat v závěru atd. Prostě taková ta klasika, na kterou už jste zvyklí, pokud jste viděli tak dva nebo tři korejské seriály.

Místy mi příběh přišel trošku natahovaný, nevím, proč za každou cenu musí splňovat tak šílenou stopáž, když by tomu víc slušelo klasických 45 minut. Ale i tak se mi pilot líbil a jsem zvědavá, co s hrdiny bude dál.

  • sympatické postavy a herci
  • chemie
  • vizuálně pěkný závěr epizody
  • zbytečně dlouhá stopáž
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
espn

espn

zas nejaka stupidita z ázie hlavne budú spokojné
před 22 týdny
Další články k tématu