22. 4. 2023

Novinka pod lupou: Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Douhan no Isekai Seikatsu Hajimemashita

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Douhan no Isekai Seikatsu Hajimemashita
Žánr anime, komedie, fantasy
Stanice Tokyo MX
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

V důsledku nehody ve skutečném světě je Asahi Ikusaba přenesen do jiného světa. Snaží se užít si jiný svět, jaký si představoval, ale jeho schopnosti se ukážou jako nejslabší. Právě ve chvíli, kdy na něj zaútočí zákeřné monstrum, Asahiho milující starší sestra Mayu (která se do tohoto světa dostala také) ho zachrání. Fantasy příběh o nejsilnější starší sestře s bratrským komplexem a mladším bratrovi s nejslabšími schopnostmi začíná…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime je velice zajímavý. Hlavní hrdina je slabý, ale ve svém světě zachrání dívku. A on má za to, že je mrtvý. Protože se dostane do jiného světa, kde mu začíná dobrodružství. Ale, když mu jde o život, tak se zjeví jeho starší sestra, která je dostatečně silná a pomůže mu. A tím začíná jejich dobrodružství v jiném světě.

I když je to komedie, tak jsem se zasmála jen místy. Hlavní hrdina je sympatický, za to jeho sestra už tolik ne. Je tu i několik otázek, na které zatím nejsou odpovědi. I když na jednu otázku by odpověď mohla být. Anime celkově vypadá zajímavě a jistý potencionál má. Takže pokračovat budu a jsem zvědavá, jak se to dál bude vyvíjet.

  • hlavní hrdina
  • jiný svět
  • sestra hlavního hrdiny
  • komedie
  • sourozenecký komplex
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Podľa toho, čo čítam anime vyzerá rozhodne zaujímavo, takže si ho uložím. :)
před 55 týdny
Další články k tématu