8. 7. 2022

Novinka pod lupou: Tensei kenja no isekai Life ~Dai ni no shokugyô wo ete, sekai saikyô ni nari mas

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tensei kenja no isekai Life ~Dai ni no shokugyô wo ete, sekai saikyô ni nari mas
Žánr anime, fantasy
Stanice AT-X
Premiéra 4. 7. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Yuji Sano je mladík, který jednou únavou z práce usnul tak, že se pak vzbudil v jiném magickém světě. Tam se setkal se slizem, který ho zavedl do lesní knihovny. Tam zjistil, že má schopnost krotit monstra, a navíc je s nimi zvláštně propojen. Od té doby Yuji neustále přitahuje problémy, ale současně z nich lehko vyklouzává…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další anime letošní letní sezóny. S fantasy žánrem se nějak roztrhl pytel, ale to nevadí. I toto anime je úžasné, protože zde je více akce. Skoro po celou dobu pilotu, takže to krásně uteče. Zde je boj proti příšerám – démonům, proti kterým bojuje hlavně Yuuji za pomoci neobvyklých přátel a pomocí magie. Ale k ochraně města mu pomohou i obyvatelé města.

Yuuji zachrání město před útokem velké přesily démonů. Zjistí se, že za tím nejspíš vězí nějaký kult. O Yuujim se toho moc neví. Je tam něco jako nováček a ke konci byl flashback na jeho život v lidském světě, kde pracoval. Ale je to krátký úryvek, takže je otázka, jak se dostal do tohoto světa i nastává otázka, kdo je ten kult.

Kromě několika otázek, na které chcete znát odpověď, je zde i závěr, který skončil docela otevřeně, takže naláká na další sledování. I tento pilot patří k vydařenějším, takže určitě se těším na další díly.

  • akce
  • závěr
  • Yuuji
  • Proud Wolf
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu