4. 10. 2022

Novinka pod lupou: Panhandle (Spectrum)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Panhandle
Žánr komedie, romantický
Stanice Spectrum (USA)
Premiéra 26. 9. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 48 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Carla Kettner, Nicholas Stoller
Hrají Luke Kirby, Tiana Okoye, Lesley Ann Warren, Lorenza Izzo

O čem to je?

Od chvíle, kdy ho před pěti lety postihla osobní tragédie, neopustil výřečný a výstřední Bell Prescott svůj rozlehlý pozemek u řeky Apalachicola, který sdílí se svou matkou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemné překvapení. Nečekala jsem od toho nic, ale u pilotu jsem se bavila opravdu královsky. Úvodní zvrat jsem nečekala, ale možná je to tím, že jsem ještě nedávala stoprocentní pozor, vtáhlo mě to do příběhu právě až s odhalením tohoto překvapení.

Hlavní hrdina je super. Hrozně otravný, ale tím správným způsobem, že štve jen lidi okolo, ale ne diváky. Policajtka je správný protiklad, oba k sobě skvěle pasují. Líbí se mi, že příběh je udělaný na pokračování, půjde o ideální kousek pro maraton.

Seriál perfektně kombinuje zločin, konspiraci, akci a komedii. Není to těžký seriál, nabízí spoustu odlehčení právě díky povaze hlavního hrdiny, což vždy vítám. Chvíli jsem měla trošku nutkání to připodobnit k Angie Tribeca, ale nakonec to bude přece jen něco maličko jiného. To ale vůbec není na škodu, těším se na další díly.

  • zvrat v příběhu
  • hlavní hrdina
  • dynamika mezi postavami
  • odlehčené krimi
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

Díky za doporučení, tohle mě zatím chytlo hodně. Jedna z nejlepších novinek tohoto roku pro mě určitě.
před 84 týdny
Další články k tématu