5. 3. 2022

Novinka pod lupou: Ritmo Salvaje (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ritmo Salvaje (Nespoutaný rytmus)
Žánr drama
Stanice Netflix (Kolumbie)
Premiéra 2. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 49 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Paulina Dávila, Greeicy Rendón

O čem to je?

Kromě tance nemají tyhle dvě kolumbijské tanečnice společného vůbec nic. A když se střetnou na parketu i mimo něj, svede je touha po úspěchu na zrádnou cestu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Čekala jsem od toho něco na způsob dalšího Step Upu, ale bohužel, pilot mě na další sledování nenalákal.

Možná je to tím, že se jedná o kolumbijský seriál, s tvorbou této země nemám až tolik zkušeností. Ale postavy mi přišli hodně nesympatické, nudné a nezajímavé, takže mi bylo jedno, do jakých nepříjemných situací a konfliktů v tanečním průmyslu se dostávají.

Při sledování jsem se nedokázala do příběhu naplno ponořit a často jsem se přistihla, že nedávám pozor, takže o to méně jsem se bavila. Existuje tolik seriálů, na které se těším, že s něčím, co mě nezaujme hned, už spíše čas ztrácet nebudu, i když taneční seriály mám obecně ráda.

  • tanec
  • postavy
  • příběh nedokázal udržet mou pozornost
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Pokud bych měl doporučit pár tipů na odlehčenou podívanou pro sobotní odpoledne, tak Ritmo Salvaje patří k nim. Spousta pop music, tanečnic a solidní choreografie. Jako vždy nesmí chybět touha po lepších zítřcích, které předchází spousta zklamání. A jelikož jde o Kolumbii, tak tu máme i drogy a k nim zhrzenou tanečnici, která nedostala roli Julie v tanečním shakespearovském spektáklu. A taky se dočkáme pořádné rvačky v klubu. Co více chtít pro vypnutí hlavy, no ne?

  • Hudba
  • Taneční čísla
  • Generický seriál
40 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu