19. 9. 2022

Novinka pod lupou: The Accidental Narco (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Accidental Narco (Narkosvětci)
Žánr drama, thriller
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 9. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 62 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh vychází ze skutečných událostí a vypráví o obyčejném podnikateli, který nemá jinou možnost než riskovat život a připojit se k tajné misi vládních agentů, jejímž cílem je dopadnout korejského drogového bosse.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příliš jsem se na novinku netěšila, protože má hodně daleko do mých žánrů, které obvykle sleduju. K mému překvapení jsem si ale sledování pilotu opravdu užila. Seriál představí hlavní postavy a nastíní situaci poměrně jasně, ale zároveň zanechá špetku tajemna.

Moc se mi líbí, že hlavní hrdina nejde jen bezhlavě za penězi (i když jo, ale ne tak úplně), ale dokáže také přemýšlet a přizpůsobovat se vývoji situace. Je to talentovaný obchodník a umí s ostatními velmi dobře jednat. Na tak chytré lidi je radost pohledět.

Celkově mi pilot utekl rychle, a to především díky hlavnímu hrdinovi. Nejsem si jistá, jestli budu pokračovat ve sledování dál, protože se to přece jen míjí s mými oblíbenými žánry. Ale první díl příjemně překvapil, takže palec nahoru.

  • chytrý hlavní hrdina
  • chytré dialogy
  • pilot příjemně utíká a vtáhne diváka do děje
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu