16. 3. 2022

Novinka pod lupou: Life After Death (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Life After Death (Posmrtný život s Tylerem Henrym)
Žánr reality TV
Stanice Netflix
Premiéra 11. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Tyler Henry

O čem to je?

Po letech, kdy byl Tyler hollywoodským médiem, se nyní vydává po celé zemi, aby nabídl věštění budoucnosti, co největšímu počtu lidí ze svého seznamu čekatelů a přinesl jim naději, uzdravení případně uzavření kapitol jejich životů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento seriál mě zaujal už tím, že se ohledně jasnovidectví, seance meditace i o posmrtném životě lidí dost zajímám. A jsem ráda, že jsem chtěla hodnotit i tento pilot tohoto seriálu. Zajímavé, překvapující i dojemné.

Při spuštění pilotu mohou nastat zmatky, kdy v nahrávacím studiu Tyler mluví s mužem, ale poté se vydává do domku, kde jsou ženy. To může být matoucí. Ale ke konci se zjistí, jak to je. Obě seance jsou dost zajímavé i dojemné. Dost mě to fascinovalo i dojalo. Tyler je velice sympatický, a nejen on, ale i jeho matka. A v pozadí se nejspíš bude pátrat potom, kdo jsou biologičtí rodiče Tylerovy matky, která ve svých 50 letech zjistila, že je adoptovaná a její rodný list z falšovaný. A závěr je dost překvapující a naláká na další sledování. Mě rozhodně ano.

  • hudba
  • dojemné i zajímavé obě seance
  • Tyler
  • tajemství okolo Tylerovi matky, kterou se pokusí rozluštit
90 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
jukab

jukab

Trošku si upravte článek, máte tam dost chyb. Zajímat se o + 4.pád. Druhou větu nechápu + tam kupíte...
před 2 roky
Další články k tématu