3. 5. 2022

Novinka pod lupou: Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Králík samuraj: Usagiho sága)
Žánr animovaný, akční, dobrodružný
Stanice Netflix
Premiéra 28. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Mladý králík, který se chce stát pravým samurajem, se spřátelí s bojovníky, aby společně ochránili svoje město před démony, nindži a zlými mimozemšťany.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Byla jsem na tento animovaný seriál z USA dost zvědavá a mohu říci, že mě to mile potěšilo. Překvapilo mě to, že i když jde o americký seriál, tak přesto zde použili pár japonských názvů, třeba pro učitele – sensei či démon yokai.

Děj vypadá velice zajímavě, ale tento seriál podle mě více zaujme mladší diváky, jako jsou spíše děti. Přesto mně se tento seriál líbí. Hlavní postava Usagi je strašně na ránu a na co sáhne, tak to pokazí. A tak občas vzniknou komické situace, nebo je tu spíše snaha.

Díky krátké stopáži a jen deseti dílům je tento seriál ideální na maraton a já rozhodně budu v tomto seriálu pokračovat a jsem zvědavá, jak to dopadne.

  • pár japonských výrazů ponecháno, i když jde o americký animovaný seriál
  • stopáž
  • ideální na maraton
  • závěr
  • spíše určené pro děti
  • vtipné situace
  • Usagi
60 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu