23. 1. 2022

Novinka pod lupou: Somebody Somewhere (HBO)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Somebody Somewhere (Někdo, někde)
Žánr komedie
Stanice HBO
Premiéra 16. 1. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Hannah Bos, Paul Thureen
Hrají Bridget Everett

O čem to je?

Sam je na první pohled Kansasanka tělem i duší. Ve skutečnosti se však jen těžko snaží zapadnout do místní komunity. Nedaří se jí získat porozumění ostatních. Když však začne zpívat modlitbu, vydává se na cestu sebepoznání a přidává se ke komunitě vyvrhelů, kteří také nezapadají, ale nikdy se nevzdávají.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Máme tady další z nekonečné řady depresivních komedií, na které je HBO, potažmo Showtime, velký expert. Předpokládám, že seriál bude sbírat ceny jednu za druhou, dostane prodloužení pro druhou sérii, ale sledovanost bude téměř nulová, takže k hlasitému vzteku všech kritiků bude seriál po dvou sériích zrušen.

Pro masy diváků to není. První díl nebyl v podstatě o ničem. Vypadá to, že celý seriál bude pouze sledovat hlavní hrdinku, jak se snaží najít smysl svého nudného obyčejného života. Jasně, někdo si v takových seriálech libuje. Ale pro mě osobně tomu chybí šťáva.

Dál pokračovat nebudu, první díl mě nudil a nepřesvědčil o tom, že seriál má potenciál stát se něčím jiným, než jakým v pilotu byl.

  • máme tu dalšího adepta na ceny
  • široké divácké masy nezaujme
  • nezajímavé postavy
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu