24. 4. 2022

Novinka pod lupou: The Garcias (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Garcias
Žánr komedie, rodinný
Stanice HBO Max
Premiéra 14. 4. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Garciovy děti jako dospělí se scházejí se svými rodiči na tříměsíční letní prázdniny v luxusním domě na pláži. Seriál je pokračováníme seriálu The Brothers Garcia.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další z revivalů, nebo spíše pokračování původního seriálu. Bohužel se zrovna jedná o kousek, který minimálně v našich končinách asi nikdo nezná. Takže vlna nostalgie nepřichází a seriál sám o sobě naprosto selhává.

Máme tady další rozvětvenou rodinu, která se má hrozně ráda a pravidelně se schází. O postavy by ani tak nešlo. Dospělí jsou sice nudní (nechápu, jak mohli utáhnout svůj původní seriál), ale docela to zachraňují děti. Jo, taky nevěřím, že to říkám, ale děti jsou tady o poznání zábavnější.

Bohužel, co selhává na všech frontách, to je hodně podprůměrné herectví. Opět platí, že víc bolí sledovat dospělé, představitelé se pro hereckou profesi rozhodně nenarodili. Ale možná je to jen scénářem, který jim neumožní nic víc, než se jen přihlouple tvářit a občas usmát.

Opravdu bych s tím neztrácela čas, tohle je maximálně nostalgie pro těch pár lidí, co viděli původní seriál. A i tak to asi nebude žádná velká hitparáda.

  • děti mají ve tváři to správné nadšení
  • bez vtipu
  • herecké výkony
  • nestojí za ničí čas
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu