18. 4. 2022

Novinka pod lupou: Killing It (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Killing It
Žánr komedie
Stanice Peacock
Premiéra 14. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o třídě, kapitalismu a lidské snaze zajistit si americký sen… a taky o snaze chytit opravdu velké hady.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Když vidím na plakátu tohoto herce, hned vím, do čeho jdu. Už jsem s ním viděla pár sitcomů a všechny jsou jako přes kopírák. Někteří herci takoví jsou – mají jeden typ postavy, kterou hrají milionkrát stále dokola a doufají, že se jednou konečně chytne.

Bohužel, ani tady to nebyla žádná výhra. Líbí se mi, že hlavní hrdina má nějaký cíl a snaží se za ním jít, že to není vyloženě jen troska beze snů. Ale styl komedie mi nesedí. Hrdina odhodí dceru jako kus hadru a nezajímá ho, jestli jeho sestra nemá jiné plány. Je to ten typ člověka, který myslí jen na sebe a nebere ohledy na ostatní.

Nesedl mi ani styl komedie. První půlka dílu byla trošku nudnější, druhá se zase točila kolem australské řidičky Uberu (nebo něco takového), což bylo snad ještě horší. Celá scéna s hadem byla příšerná a ze závěru to vypadá, že to tímto stylem bude pokračovat i dál. Proto s dalšími díly rozhodně pokračovat nebudu.

  • převážně bez nevkusného humoru
  • hlavní hrdina myslí jen na sebe
  • scéna s hadem (a celá Uber jízda)
  • nezasmála jsem se
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu