10. 6. 2022

Novinka pod lupou: Rhythm + Flow France (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rhythm + Flow France (Rhythm + Flow: Francie)
Žánr hudební, realityshow
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 9. 6. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 52 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Freestyle, battle nebo psaní textů? To jsou kategorie hudební soutěže, ve které se francouzští rappeři utkají o 100 tisíc eur. V porotě zasednou Niska, Shay a SCH.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Upřímně, rap mi skoro nic neříká. Úplně to nevyhledávám. To byl jeden z důvodů, proč jsem šla do tohoto seriálu. Že třeba ten rap pochopím více a nebo mu aspoň nějak porozumím. Je to odlišné. V pilotu si známí rapeři SCH, Shy a Niska vybírají do týmu mladé začínající rapery z ulice, které se přihlásí a zaujmou. Někteří byli sympatičtí, někteří ne. Ale to nejspíš k rapu patří.

SCH vybírá talenty z Marseille, který je mi nesympatický. Nevím, něco mi od počátku na něm vadí. Z Paříže je to Niska, který je, stejně jako Shy z Belgie, nejsympatičtější. Je to něco jiného než třeba Superstar, protože zde se rapuje. Zajímavý námět na takovou hudební show. Sice ještě stále nevím, co si o tom mám myslet, ale pokračovat budu, protože vývoj této show mě docela zajímá.

  • nápad show, soutěž v rapu
  • Niska
  • Shy
  • SCH
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu