17. 1. 2022

Novinka pod lupou: Hranica (JOJ)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hranica
Žánr komedie
Stanice JOJ
Premiéra 12. 1. 2022
Vysílání každý všední den
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V obci Krivé na slovensko-ukrajinské hranici se daří pašování vlastně vše kromě lidí, zbraní a drog. Do byznysu, na který dohlíží jediná osoba, je zapleteno několik rodin včetně jedné ukrajinské, která v sousední obci vlastní obchod. Toto povedené podnikání jim pravidelně narušují celníci a příslušníci hraniční policie, kteří se snaží rozkrýt celou síť a zamezit pašování. Vše se komplikuje, když přichází nový mladý policista, s nímž si padne do oka dcera dynastie pašeráků.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přišlo mi to, jako bych sledovala mírně vydařenější slovenskou verzi Kameňáku. Neutrpěla jsem újmu na zdraví, ale že bych to považovala za nějaký povedený klenot, to se opravdu říct nedá.

Přehrávání herců je tady do očí bijící. Ale chápu to, protože postavy jsou napsané tak, že herci mají za úkol sehrát největší idioty pod sluncem. A snažit se u toho navíc diváky pobavit. To je hodně těžký úkol, takže mě ani nepřekvapuje, jak dopadl výsledek.

Příběh asi taky není potřeba úplně komentovat. Rodinka kriminálníků, kterou vede drsná babka, ovšem všichni ostatní už jsou jen na dvě věci. Takže co si neuděláš sám, to se po*ere, jak to ostatně pilot dokazuje. Vtipy jsou přihlouplé a nepobaví. Ale možná je to proto, že jsem celou dobu přemýšlela nad tím, jak jsou postavy blbé a příběh trapný. Dál koukat nebudu.

  • ani mě nic moc nenapadá
  • postavy
  • vtipy
  • dialogy
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu