24. 1. 2022

Novinka pod lupou: Supernatural Academy (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Supernatural Academy
Žánr animovaný, nadpřirozený, fantasy
Stanice Peacock
Premiéra 20. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Bethany Brown, Ali Eisner

O čem to je?

Seriál sleduje nadpozemské dobrodružství sester vyvolených při narození. Jedno dvojče vyrostlo v nadpřirozeném světě, bylo sebevědomé a oblíbené. Druhá vyrůstala v lidském světě jako outsider. Nyní se mají znovu setkat v Nadpřirozené akademii a ani jedna z nich z toho není nadšená. Tato znepřátelená dvojčata se budou muset naučit překonat své rozdíly a důvěřovat si, aby zachránila sebe – a taky celý svět.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nebyla to žádná velká hitparáda, ale jako oddychový seriál pro děti a mládež to myslím bude fungovat dobře. Animace je moc pěkná, příběh jednodušší, ale neurazí.

První díl představí postavy a nabídne základní pohled na hlavní zápletku. Očekávaný cliffhanger na konci asi všichni trošku znalí seriálových poměrů očekávají, ale jak říkám, děti se do sledování můžou ponořit a prožívat spolu s hrdiny každé dobrodružství.

Nevidím na tom nic extra špatného, plní to účel, pro který byl seriál stvořený. Pro mě to není, což je logické, nejsem cílovka, takže dál koukat nebudu. Ale rodičům určitě doporučuju, pokud potřebujete na pár hodin zabavit svoje ratolesti.

  • pěkná animace
  • ideální zábava pro děti
  • zaujme pouze děti
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Janey T

Janey T

Tak na toto jsem fakt zvědavá :)
před 2 roky
Micuda98

Micuda98

Sledovat neplánuji, ale viděl jsem trailer a jestli jsem to pochopil správně, tak bych těm rodičům dal do...
před 2 roky
Další články k tématu