12. 2. 2022

Novinka pod lupou: Power Book IV: Force (Starz)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Power Book IV: Force
Žánr krimi, drama
Stanice Starz
Premiéra 6. 2. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 57 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Spin-off seriálu Power. Tommy z původního seriálu se rozhodne ukončit všechny vztahy a nadobro mizí pryč z New Yorku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ty spin-offy Power se na obrazovky valí jeden za druhým. I číslo čtyři jde ruku v ruce s předchozími počiny, nese se ve stejném duchu a nabízí přesně to, co od něj očekáváte.

Pro mě jakožto člověka, který původní Power zatím neviděl, je to příjemné akční drama na koukání, ale jsem si jistá, že znalci se budou mnohem rychleji a lépe orientovat v prostředí, postavách i událostech. Seriál jde sledovat i bez znalosti Power, ale upřímně? Není k tomu důvod. Proč by někdo začal sledovat čtvrtý spin-off něčeho, co nikdy neviděl? Tyhle seriály jsou jasně cílené na fanoušky původního dramatu (a že jich po celém světě není málo).

Musím ale říct, že ze všech dosavadních spin-offů se mi tento líbil asi nejvíc, a to především díky sympatickému hlavnímu hrdinovi. Je to ten správný mix drsňáka a srdcaře, nebojí se vpálit vám kulku mezi oči, ale je v rámci mezí férový. Kdybych už si měla nějaký spin-off vybrat, tak by to byl tenhle (ale jak říkám, raději si pusťte na začátek původní Power).

  • hlavní hrdina
  • spousta drsné akce
  • seriál má relativně značně omezené publikum
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu