12. 3. 2022

Novinka pod lupou: Last One Standing (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Last One Standing (Slzy a smích)
Žánr komedie, krimi, mysteriózní
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 8. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 36 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Komici hrají v napínavém dramatu, ale pokud jejich vtipy, co nejsou ve scénáři nezaberou, jsou ze seriálu vyřazeni. Nechť chaos započne.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Upřímně nevím co k tomuto pilotu napsat. Přišlo mi to trochu něco jako reality show a natáčení seriálu. Nejspíš do teď nechápu, co se tímto pilotem a celým seriálem snaží říci. Jde o takový průměr, díky které krátké stopáži a jen osmi dílům je to koukatelné a i ideální na maraton.

Postavy, známé osobnosti jsou takové neutrální. Některé jsou sympatické více a některé méně. Některé jejich historky ze života, která se jim stala, byla vtipná, i když občas ne šťastná. Šanci tomu dám a uvidíme, jestli po průměrném pilotu se stane seriál nadprůměrný, podprůměrný či zůstane po celou dobu průměrný.

  • nějaké vtipné historky
  • stopáž
  • děj
  • postavy/osobnosti
50 %
Mé hodnocení
Janey T

Aby nedošlo k mýlce, tak nejde o typicky hraný seriál, ale reality show, oblečené do seriálového kabátu. Parta japonských komiků, jenž hrají nějaké postavy v rámci určeného formátu, má za úkol rozesmát, nebo naopak. A tak v pilotu si hrají na školáky, kteří ve školních lavicích vykládají osobní story a snaží se být vtipní a občas jim to i vyjde (prostě taková Partička). Ale povětšinou ne, mnohdy jde o věci, kterým se asi Japonci řehtají, ale my nemáme moc šanci je pochopit. Děj je navíc stupidní. Co mně hodně otravovalo byly proslovy „obecenstva“, takže se to bilo s dialogy herců, a prostřihy na komentátory, kteří se za každou cenu tváří nadšeně (to taky známe). Takže pokud někoho zajímají japonští komici a pár dobrých fórků k tomu, tak si seriál pusťte, ostatní můžete jít dál.

  • Sem tam vtipné
  • Japonští komici
  • Vše ostatní
30 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Fruiko

Fruiko

Ten komentář porotců je dost oser. Je jak sledovat nějaký reakční video.
před 2 roky
richardK

richardK

Přesně, děs běs. O to více si vážím naší Partičky. Ale jsem zvědav, kdy to dojde i do našich TV vod.
před 2 roky
IrmaVep

IrmaVep

Hmm... tak ja to jdu z Chci videt zase vyhodit. Mam tam dost a dost slibnejsich veci.
před 2 roky
Další články k tématu