14. 3. 2022

Novinka pod lupou: Kotaro wa Hitori Gurashi (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kotaro wa Hitori Gurashi (Kotaro je sám)
Žánr animovaný, komedie
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 10. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Rie Kugimiya, Toshiki Masuda

O čem to je?

Osamělý kluk se nastěhuje do zchátralého činžáku a spřátelí se s autorem mangy odvedle, který je úplně švorc. Animovaná verze japonského seriálu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hraný seriál jsem tedy neviděla, ale po pilotu anime mě to docela zajímá i láká. Tak se někdy podívám i na hraný seriál. Kresba mi přijde taková zvláštní. Je hezká, ale jediné, co se mi na ni nelíbí, jsou Kotarovy a sousedovy oči. Připomínají mi trochu kočičí oči.

Dějově zatím nevím, co si o tom mám myslet. Z pilotu se moc nedozvíme, jenom to, že čtyřletý Kotaro se nastěhuje do bytu a seznámí se se sousedy. V jednu chvíli jsem si myslela, že Kotaro je něco jako mimozemšťan nebo cestuje v čase a je z nějaké budoucnosti. Uvidíme, kam se bude děj ubírat. Je to takový průměr, co nenadchne, ale ani neurazí. Šanci tomu dám, protože stopáž a jen deset dílů je ideální pro maraton.

  • stopáž
  • ideální na maraton
  • kresba
  • Kotaro
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu