26. 4. 2022

Novinka pod lupou: Hiyama Kentarô no ninshin (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hiyama Kentarô no ninshin (Chlap v očekávání)
Žánr komedie, drama, romantický
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 21. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V reklamě je tenhle chlápek jako ryba ve vodě a celkově se mu docela daří, ale když otěhotní, musí řešit společenskou nerovnost, která ho předtím vůbec nezajímala.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Asi jsem od toho čekala něco víc. Pilot od počátku až skoro do konce byl nudný. Myšlenkami jsem byla jinde a čekala, kdy bude konec. Jako námět i děj je rozhodně zajímavý, ale postavy stojí za houby a nezaujmou, a ke všemu hlavní hrdina Kentaro není ani sympatický.

Díky krátké stopáži a jen osmi dílům seriálu šanci dám a určitě se na všechny díly podívám. Věřím, že se to ještě nějak rozjede a nebude to nakonec tak špatné. Nejlepší bude sledovat tento seriál v době, kdy není nic lepšího co dělat a ani není na co pořádně koukat.

  • stopáž
  • ideální na maraton
  • Kentaro
  • pomalý a nudný pilot až na zajímavý závěr
30 %
Mé hodnocení
Janey T

Už podle názvu a plakátu asi přesně víte, do čeho jdete. Upřímně, čekala jsem to ještě ujetější. Zatím to skoro vypadalo, že se seriál bere vážně. Naštěstí poslední minuty už přešly do komické roviny, takže předpokládám, že se z toho stane spíše komedie. Logicky.

Koncept mužského těhotenství je úplně nesmyslný, ale když zapomenete na logiku, tak zní zajímavě. Konečně mají chlapi šanci zjistit, jaké to pro ženy je – nejen porod samotný a bolest, která ho provází, ale i samotné těhotenství a růst nového člověka uvnitř vašeho těla.

Pilot má jen 25 minut, takže by člověk myslel, že se s ním nebudou moc párat a přejdou hned k věci. Bohužel, úvod je zde zbytečně dlouhý a nezáživný. Pouze se seznámíme s postavami, které nejsou nijak sympatické, takže ani nemám zájem sledovat, jak se příběh bude dál vyvíjet. Jako drama to tady za mě nefunguje, jako komedie mi to bohužel vtipné moc nepřijde. Další díly vynechám.

  • zajímavý koncept
  • nesympatické postavy
  • dlouho chodí kolem horké kaše a nesmyslně ztrácí čas
  • vtipnost tady za mě nefunguje
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu