5. 10. 2022

Novinka pod lupou: Reasonable Doubt (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Reasonable Doubt
Žánr drama, právnický
Stanice Hulu
Premiéra 27. 9. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jax Stewartovou byste nejraději odsoudili za její pochybnou etiku a divoký výklad zákona, ovšem jen do chvíle, dokud se do problémů nedostanete vy. Pak ji uvidíte takovou, jaká je: nejbrilantnější a nejneohroženější obhájkyně v Los Angeles, která se při každé příležitosti postaví justičnímu systému.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Teď nechci nikoho urazit, ale přijde mi, že všechny právnické seriály zaměřené na černošské publikum jsou vytvořené tak, že je nejde brát vážně. Piloty za posledních pár měsíců, které do této kategorie spadají, se bohužel odklánějí od vážné právničiny směrem k soap opeře, zbytečnému dramatu a červené knihovně.

To platí i v tomto případě. Hrdinka je chytrá, vzdělaná, má skvělou práci, peníze, krásný domov. Ale nechybí ani problémy v manželství, nevěra, špehování, tajemství, lži, temná minulost a zločin. Kdo se v tom všem má vyznat, když to na nás tvůrci hodí v rámci 45 minut? To je jako když pejsek s kočičkou připravovali dort.

Mohl to být příjemný právnický seriál, náročná klientela a jejich problémy by bohatě stačilo k utáhnutí celého seriálu. Ale takhle? To nejde prostě brát vážně.

  • chytrá hlavní hrdinka
  • klientela a její problémy
  • všechno to dráááááma okolo
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu