13. 12. 2022

Novinka pod lupou: Hush (Allblk)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hush
Žánr drama
Stanice Allblk
Premiéra 1. 12. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 38 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje „opravářku vztahů“ Dr. Drayu Loganovou, uznávanou manželskou a sexuální terapeutku, která se zaplete do série lží, sexu a vražd, jež ji mohou stát všechno.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Když jsem před pár minutami psala o tom, že Wicked City má neokoukané téma v rámci seriálů, které vznikají na stanicích pro černošské publikum, tak tady můžu s klidem říct, že jsme zpět v zajetých soap přehnaných kolejích.

Máme tady scénu z budoucnosti, trable s policií, vraždu, nespočet nevěr a další intriky – v podstatě co vás napadne, toho se tady dočkáte. Postavy nejsou nijak sympatické a rozhodně, rozhodně neoslní diváky svou zářivou osobností.

Seriál sází na sex, snaží se svádět diváka, kdykoliv je to jen trošku možné. To ale bohužel nezachraňuje jeho absenci smysluplného a poutavého děje, který by se dal sledovat bez újmy na zdraví.

  • sex je vždy dobré lákadlo pro oslovení široké škály diváků
  • sexem se nedají zalepit všechny nedostatky
  • hodně slabý děj
  • podprůměrné herectví
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu