16. 4. 2022

Novinka pod lupou: Underbelly: Vanishing Act (Nine)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Underbelly: Vanishing Act
Žánr krimi, minisérie, drama
Stanice Nine Network (Austrálie)
Premiéra 3. 4. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 59 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Zanechala za sebou spoustu lží a podvodů a policii i jejím obětem nezbývá než složit dohromady záhadu, kdo byla Melissa Caddicková ve skutečnosti. Pro své nejbližší byla dcerou, manželkou, matkou a věrnou přítelkyní. Když se však kousky skládačky začínají krystalizovat a policie se začíná přibližovat, tak se na písečné pláži objeví rozkládající se noha se stále obutou běžeckou botou Asics, která vše kolem jejího zmizení postaví na hlavu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Z Underbelly jsem viděla tuším první díl první řady a pak ještě pilot jedné z novějších sérií. Celkově mi seriál až tolik nesedl, protože vyhledávám spíše klasické kriminálky než mafiánské kousky. Do této novinky se mi proto tolik nechtělo, ale ve výsledku jsem byla hodně příjemně překvapená.

Série Vanishing Act se zabývá ženou, která zpronevěřila peníze svých klientů, mezi kterými byli i její nejbližší přátelé a rodina. Dáma měla koule, to se musí nechat. Takhle chladnokrevně obírat nejen cizince, ale i své milované, jen aby si mohla pořídit nové auto a značkové šaty? Wow.

Herečka do hlavní role byla vybrána výborně. Dokonale jsem jí postavu věřila, až jsem nemohla uvěřit, jak věrohodně ji zahrála. Úplně z ní šly vidět a cítit ty absurdní myšlenkové pochody člověka, pro kterého jsou peníze a materialistické věci jednoznačně na prvním místě.

Pilot má 75 minut, ale utíká příjemně. Dokázal mě navnadit na další díly. Jen se obávám, že z toho, co jsem si dohledávala, jde usoudit, že série asi nebude mít žádný pořádný konec, protože případ samotný je dost čerstvý a vlastně nikdo neví, co se doopravdy stalo.

  • zajímavé a poutavé téma
  • herecký výkon hlavní představitelky
  • pravděpodobně nebude mít uspokojivý konec
  • dlouhá stopáž
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
andromache

andromache

V hlavní roli Vera Bennett z Wentworthu? Tak to je rozhodně kvalitní herectví zaručuju (fakt doporučuju...
před 2 roky
_karel_

_karel_

"Dáma měla koule..." Tak to mě rozsekalo :-)))
před 2 roky
PetrVinklarek@seznam.cz

PetrVinklarek@seznam.cz

Jsou někde k dispozici CZ titulky prosím? :)
před 2 roky
Další články k tématu