8. 7. 2022

Novinka pod lupou: Lycoris Recoil(Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Lycoris Recoil
Žánr anime, komedie
Stanice Tokyo MX
Premiéra 2. 7. 2022
Vysílání sobota
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V Tokiu existuje jedna na první pohled obyčejná kavárna. Zdání však klame, zaměstnanci kavárny pomáhají místním obyvatelům s často nebezpečnými problémy. Kavárna LycoReco je totiž krytím pro jednu z poboček tajné organizace, která se potají stará o pořádek v celém Tokiu…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Toto anime mě zaujalo svými žánry, takže jsem se na to podívat musela. A musím říci, že jsem se obávala zbytečně. Dívka Chisato je velký živel a dost upovídaná. Což z ní dělá sympatickou postavu. Za to Takina, která byla z organizace DA přeřazena do kavárny LycoRiko, je taková záhada. Všechny by jen zabíjela. Je přesný opak Chisato.

Děj je zajímavý. Tajná organizace bojuje proti teroristům, obchodníkům proti zbraní a různým nebezpečným zločincům, aby ochránili Tokio. A když dojde k výbuchu či přestřelce, tak se vše zaonačí za nehodu, jako třeba výbuch plynu.

Anime není špatné a vypadá dosti zajímavě, přesto v pilotu se seznamujeme s postavami a co vlastně organizace-kavárna LycoRiko ve skutečnosti dělá. Díky Chisato jsou tu chvíle, kdy se člověk usměje možná i zasměje. Uvidíme, jak to bude pokračovat, ale závěr pilotu podle mě naláká na další pokračování.

  • Chisato
  • kavárna LycoRiko
  • hudba
  • Takina
  • organizace DA
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu