21. 3. 2022

Novinka pod lupou: Life & Beth (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Life & Beth
Žánr komedie
Stanice Hulu
Premiéra 18. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Bethin život by na papíře vypadal docela dobře. Působivý pro všechny, se kterými vyrůstala.Má skvělou práci jako distributorka vína. Má dlouhodobý vztah s úspěšným mužem a žije na Manhattanu. Když náhlá událost donutí Beth zabývat se svou minulostí, její život se navždy změní. Prostřednictvím flashbacků na své dospívající já se Beth začíná dozvídat, jak se stala tím, kým je, a kým se chce stát. Vydáme se na její cestu k vybudování většího, odvážnějšího a autentičtějšího života. Výlet do vzpomínek je silným zdrojem traumat, komedie a posunu vpřed.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ani jsem nečekala nic jiného. Amy Schumer hraje jen jeden typ rolí. Už pořádných pár let. Maličko jsem doufala, že nás tentokrát překvapí něčím hlubším, ale bohužel, nestalo se. Lépe pro mě, můj watchlist se alespoň nebude tolik plnit.

Máme tady opět jednou hlavní hrdinku, která se umí jen usmívat bez ohledu na to, jak s ní život mává… až do chvíle, než emoce přetečou a ona má velký výlev, který jí změní život (většinou k lepšímu). Klasická šablona nespočtů filmových a seriálových rádoby komedií, které vyšly z módy na přelomu nového tisíciletí.

Seriál je tuctový ve všech ohledech, najdete tady spoustu typizovaných postav, které nenabízí žádnou extra zábavu. Maximálně jako nenáročná oddychovka po práci nebo během obědové pauzy by to mohlo fungovat, ale i v této kategorii je tady mnohem více lepších adeptů.

  • neurazí
  • nenadchne
  • jede v zaběhnutých a ojetých kolejích tuctových devadesátkových komedií
  • Amy nepřekvapila
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu