25. 7. 2022

Novinka pod lupou: Rap Sh!t (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rap Sh!t (Rap Sh*t)
Žánr komedie, hudební
Stanice HBO Max
Premiéra 21. 7. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Issa Rae
Hrají Aida Osman, KaMillion, Jonica Booth

O čem to je?

Dívčí rapperská skupina žijící poblíž Miami se snaží prorazit v hudební branži.

Trailer

A jaký je náš ortel?

I když to není můj styl, oceňuju, že pilot byl plný hudby a rytmu. Už jsem se bála, že příběh s názvem nebude nijak korespondovat, ale do puntíku splňuje to, co od seriálu čekáte – nabízí hodně rapu.

Jinak jde ale úplně mimo mě. Rapování mě nebaví, do hudebního průmyslu nevidím a postavy pro mě nenabízí nic zajímavého, kvůli čemu bych je měla sledovat týden co týden. Pilot má 32 minut, ale vlastně se tam nestane vůbec nic, než že tam přes sebe postavy překřikují, takže ve výsledku vůbec netušíte, kdo se o čem baví aka o co tam vlastně jde.

Věřím, že v Americe dnešní doby bude seriál sklízet úspěchy, zvlášť když ho produkuje HBO. Přesně tohle je typ komedie, která po skončení Insecure v programu stanice / streamera HBO Max chybí, takže je logické, že bude HBO těžit z bohatého zájmu médií, které tady právě nástupce Insecure (navíc od stejné tvůrkyně) budou hledat.

  • spousta hudby
  • prostředí Miami
  • postavy
  • rap není můj žánr
  • ani nejde poznat, o co tam vlastně jde
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu