25. 4. 2022

Novinka pod lupou: Pálpito (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pálpito (Ukradené srdce)
Žánr drama, thriller
Stanice Netflix (Kolumbie/Argen­tina/Mexiko)
Premiéra 20. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Ana Lucía Domínguez, Michel Brown, Camilo Amores, Sebastian Martinez, Margarita Muñoz

O čem to je?

Obchodníci s orgány mu zavraždili manželku. Chce se proto za každou cenu pomstít a zaplete se přitom se ženou, která dostala její srdce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přišlo mi to jako taková lehká telenovela. Začátek se mi líbil, ale postupně se mi to zdálo stále víc průměrnější. No a ve výsledku jsem po pilotu rozhodnutá, že se k dalším dílům už nevrátím.

On to trošku znehodnocuje i samotný popis seriálu, který vám zápletku pilotu v podstatě vyspoileruje dřív, než díl vlastně vidíte, takže vás nepřekvapí, jakým směrem to směřuje a nastíněné zvraty nejsou vůbec šokující, což je škoda. A to jsme tam zatím měli jen první část příběhu, ještě se tam vůbec nerozvíjí ten romantický trojúhelník, který se tam hodně brzy objeví.

Herecky je seriál zvládnutý dobře. Žádné tváře neznám, ale všichni mi sedli. Možná záporák vypadá až moc ulízle, že na něm od pohledu vidíte, že to bude nějaký krimi boss. Ale jinak nemám, co vytknout. Jak říkám, jen škoda, že je ten příběh tolik předvídatelný a spíš než o thriller půjde o romantické drama.

  • slibný začátek
  • sympatické postavy
  • odklon od thrilleru k lehké telenovele
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu