21. 4. 2022

Novinka pod lupou: Le fate ignoranti (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Le fate ignoranti (The Ignorant Angels)
Žánr drama, romantický
Stanice Disney+ (Itálie)
Premiéra 13. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Osmidílné romantické drama inspirované filmovým hitem roku 2001 Le Fate Ignoranti. Ten sleduje Antonii, která zjistí, že její manžel měl těsně před svou smrtelnou autonehodou aféru s mužem. Antonii zdrcená tímto zjištěním nečekaně naváže dojemné přátelství s bývalým milencem svého manžela a okruhem jeho přátel.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zajímavý nápad na seriál. Jen škoda, že jsme vlastně v prvním díle vůbec neviděli to, co je předmětem samotného obsahu.

Pilot nám představil hlavní postavy, vztah mezi nimi (minimálně 2/3), ale také se mu povedlo maličko přiblížit život Italů – scény uvnitř doma milence se mi moc líbily, jeho přátelé byli ti správní Italové, vášniví, hlasití, veselí a vřelí.

Jinak byl ale první díl docela pomalý. Na začátku jsme viděli scénu, po které následoval flashback a celý díl se odehrával rok v minulosti. Doufala jsem, že tady to uvedení do děje bude záležitostí 15 minut, takhle vlastně vůbec nevím, jak se příběh bude dál vyvíjet. A ani nevím, jestli to vůbec chci zjišťovat, protože první díl se trošku táhnul.

  • zajímavé téma
  • sympatické postavy
  • zatím jsme z hlavního příběhu nic neviděli
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu