19. 11. 2022

Novinka pod lupou: True Story España (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název True Story España (True Story Španělsko)
Žánr komedie
Stanice Prime Video (Španělsko)
Premiéra 11. 11. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Arturo Valls, Ana Morgade

O čem to je?

Antonio Orozco, Pepe Reina, Martita de Graná, Lola Indigo, Julio Iglesias ml. a Paula Echevarríaová přicházejí do baru, aby se s Annou Morgadeovou a Arturem Vallsem podělili o svou nejneuvěřitelnější, leč pravdivou anekdotu, přetvořenou v komedii s překvapivým hereckým obsazením.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Formát mi mo cnevyhovuje. Možná je to tím, že je to španělsky a osobnost neznám, takže nedokážu moc ocenit ty prostřihy mezi dramatizací vyprávěného příběhu a samotným rozhovorem se skutečným sportovcem. Nicméně i tak mi přišlo, že ty prostřihy byly hodně časté a rušivé.

Pochopila bych, kdyby byl fotbalista na začátku a jak by začal vyprávět, rovnou bychom se přesunuli do hrané sekce, kde bychom zůstali až do konce. Takhle sotva se něco začalo dít, celou atmosféru to zabilo, protože hned došlo k utnutí a prostřihu do rozhovoru. Zajímavý formát, ale další díly mě vůbec nelákají.

  • podobný styl vyprávění není v seriálech tak častý
  • spojení reality a fikce
  • moc rušivých prostřihů
  • pro mě nezajímavá osobnost
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu