10. 9. 2022

Novinka pod lupou: Tú no eres especial (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tú no eres especial (Nejsi výjimečná)
Žánr komedie, fantasy
Stanice Netflix (Španělsko)
Premiéra 2. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 33 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Život v Amaiině novém rodném městě začne být mnohem zajímavější, když se ve škole rozšíří fáma, že zdědila kouzelnické nadání po babičce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Meh, tohle mě moc nebavilo. Podle popisku to vypadalo zajímavě, ale zpracování prvního dílu mě nepřesvědčilo o tom, že bych měla ve sledování pokračovat.

Vedlejší postavy vypadají sympaticky, ale hlavní hrdinka pro mě nemá žádné charisma a nemyslím si, že dokáže celý seriál utáhnout. Většinu času kouká jako vystrašená laňka nebo znuděná fiflena, která se nad ostatní povyšuje, ale přesto je z ní vyvrhel společnosti.

Ani příběh na mě extra nezapůsobil. Přijde mi, že půjde o seriál, který nemá nic, čím by dokázal upoutat, abyste si ho zapamatovali.

  • vedlejší postavy
  • hlavní hrdinka
  • chybí tomu jiskra
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu